Dokonalost v péči o vlasy! Dámský vlasový a tělový BIO šampon AKUNA! :)

04.03.2013 14:41

Jak již název předesílá, jedná se vysoce kvalitní BIO produkt, který lze používat jak na tělo, tak na vlasy. Já ho používám víceméně jen na vlasy. Je vhodný na každodenní použití. Je velmi šetrný, neobsahuje žádné silikony, parabeny, nebo dráždivé silice z rostlin. Naprosto nepálí v očích, jemně voní, tak jako svěže a bylinkově. Měl by regenerovat strukturu vlasu a přispívat k zdravému růstu. Na obalu píší: Panthenol, allantoin, hedvábné proteiny a další složky zajišťují vynikající regeneraci bílkovinných struktur vlasů. Alveo byliny vyživují pokožku, potlačují rozvoj mikroorganismů, harmonizují buněčnou biochemii, působí tonizujícím a zklidňujícím efektem.

Seznam Alveo bylin: Skořicovníck cejlonský, Řebříček obecný, Aloe pravá, Lékořice lysá, Paprika křovitá, Střemcha pozdní, Kardamon pravý, Jetel luční, Eleuterokok ostnitý, Přeslička rolní, Tymián obecný, Levandule lékařská, Růže šípková, Chaluha bublinatá, Puchratka kadeřavá, Hořec žlutý, Benedikt lékařský, Mučenka pletní, Tolice vojtěška, Jinan dvoulaločný, Žen-šen, Fenykl obecný, Paulinie nápojná, Pupečník asijský, Rdesno mnohokvěté, Sadec prorostlý.

Já můžu říci, že mě velmi mile překvapilo, že hodně pěnil, ačkoli v něm nejsou žádná pěnidla (SLS, SLES).Tato značka má spoustu certifikátů. Napříkla, že nepškozují životní prostředí, jejich výrobky neobsahují detergenty, parabeny, silikony (kromě přirozených rostlinných). Výrobky jsou v bio kvalitě, organické a spousty dalšího. Vše ostatní se dočtete na stránkách https://www.akuna.net/

Šampon je vynikající, hodně pění, stačí ho maličko oproti drogerkovým šamponům, krásně vlasy umyje... Ani nijak nadměrně nevysušuje. Je vhodný pro citlivou pokožku, nebo pro alergiky, nebo pro někoho například s podrážděnou pletí.
Obsah balení je 400ml, cena a dlaší info včetně certifikátů na stránkách.